Melyik bérletet válaszd?

Mi a célod az angollal? Milyen szinten vagy? Mennyi időnk van?

Leginkább ettől a három dologtól függ, hogy melyik bérletet ajánlom, de nagyon sok más összetevője is lehet ennek, így ha a leírtak után sem tudod eldönteni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük. :)

Ne felejtsétek, hogy a bérletek 5 hétig érvényesek!

 

NEW YORK - 4 alkalmas bérlet

 

Már elég jól beszélsz és szinten szeretnéd tartani az angolod? Suli mellett korrepetálásra szorulsz, szeretnéd ha heti 1 alkalommal segítenék a tanulásban? Akkor Neked ezt a csomagot ajánlom. Az időtartamot természetesen Te döntöd el.
 

LOS ANGELES - 8 alkalmas bérlet

Amennyiben kezdő vagy, nagyon fontos, hogy egy stabil alapot kapjon a tudásod.  Ehhez szükségünk lesz időre. Alapvetően egy kezdőnek csak akkor ajánlom, hogy belekezdjek az egészbe, ha tud időt áldozni a folyamatra. Minimum heti 2 alkalmat ajánlok, ezen belül Neked kell eldönteni, hogy 60, vagy 90 percet szeretnél jönni, a kettőt lehet variálni is. Amennyiben megfogadod a tanácsaim és együttműködsz velem, úgy  3-4 hónap alatt megtanítalak beszélni és írni alapfokon.

Haladó vagy és nyelvvizsgára, vagy érettségire készülsz? Ha a felkészülésre van 1-3 hónapunk, szintén ajánlom a heti 2 alkalmat.

SAN FRANCISCO - 12 alkalmas bérlet

Ezt a csomagod Neked találtam ki, ha: szorít az idő a nyelvvizsga/érettségi/állásinterjú/külföldi út előtt. Felturbózzuk a tudásod, hogy biztos készen állj arra, amit elterveztél. Illetve akkor is, ha nem szorít az idő, de tudod, hogy az órán kívül nincs időd az angollal foglalkozni, tehát csak az óráink közben találkozol vele.